Sportas > Smūginis sportas

Sunkiasvoriu bokso nuopolis

<< < (4/5) > >>

Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungtirickson gracie fanas, man kazkaip atrodo, jog apie sporta tu visiskai nieko nesupranti. Aisku, nuomone yra gerai issakyti, bet kaip pradedama gincytis kvailai, tai jau nesamone. O del Valuev, tai kiek zinau jis kolkas neturi ne vieno pralaimejimo ir gali pagerinti rekorda nepralaimetu kovu. Rekordas atrodo yra 49 ar kazkas panasaus. Be to sakyt, jog tik del savo gabaritu jis laimi, sakyciau yra nesamone. Aisku, tai prideda.

--- Baigti citatą ---

Jo, Rocky Marciano pasiektas rekordas 49-0. Valujevo šiuo metu 46-0.

O dėl Valujevo, jau buvau rašęs, kad bokso istorijoje yra buvę ir didesnių, ir sunkesnių, bet jie nieko nepasiekė. Dydis dar ne viskas.

blogietis:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiJo, Rocky Marciano pasiektas rekordas 49-0. Valujevo šiuo metu 46-0.

O dėl Valujevo, jau buvau rašęs, kad bokso istorijoje yra buvę ir didesnių, ir sunkesnių, bet jie nieko nepasiekė. Dydis dar ne viskas.

--- Baigti citatą ---

Troškulys yra viskas. Ir tai tiesa, kad ir kaip juokingai skambetu.

Magus:

--- Citata ---Troškulys yra viskas. Ir tai tiesa, kad ir kaip juokingai skambetu.
--- Baigti citatą ---
:alus:  Troškimas, noras !

Saxum:
Va, galit pasižiūrėti, kaip Ruslanas Čagajevas dirba - Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti

Tai žmogus, įveikęs patį Savoną jo aukštumoje!!! Kai tokie boksininkai kovoja, tikrai nedrįsčiau bokso nuopoliu vadint...

Raimis:
Na, va dar viena naujiena- Evanderis grizta. Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti Bus matyt, ar senoji cempionu karta, pajegi kovoti su jaunesniais

Navigacija

[0] Žinučių sąrašas

[#] Sekantis puslapis

[*] Ankstesnis puslapis

Eiti į pilną versiją