Smūgiai, kurie neturi jėgos, bet veikia, yra smūgiai į pažeidžiamus taškus. Jokios mistikos nėra tame.
Be to - gyvenime nedariau smūgio tik iš rankos (ne kyokushin gi lankau, nu gerai, joke'as čia, neįsižeiskit). Be abejo, karatė rankų smūgiai atliekami visu kūnu - pradedant pėdomis, įsiskverbiančiomis į žemę, eina korpuso sukimas, eina nugaros raumenų įtempimas atitinkamų... Kojų smūgiai tarp kitko irgi visu kūnu atliekami, vienintelis skirtumas, kad remiamasi į žemę viena koja, o ne dviem
Tai va dabar pasakysiu tau štai ką - jei atliksiu smūgį, įjungdama visą kūną, ir nestabdydama smūgio - smūgis bus maksimalus, tai bus pilnas kontaktas, ir partneris man už mėlynes nepadėkos... Ne, kaulų nelaužau (turbūt), bet... O jei dar į galvą tokį smūgį atlikčiau - su kontaktu, nestabdydama (nes visada yra įjungta stabdymo kontrolė, juk partneris vietoj nestovi, juda, juk kovojama, ta galva tai pirmyn, tai atgal) - tai gal žiū ir teisme atsidurčiau... Taip kad nieko tu man nauja nepasakei, ir lieku prie savo nuomonės - kad galbūt įgyvendinti vizualizaciją apie smūgį kiaurai priešininko man pavyks tik tada, jei mane realiai užpuls ir aš negalvosiu apie tai, kaip NESUŽALOTI priešininko...
O dėl tavo siūlomų pratimų - nežinau, ko jūs ten mokotės, bet mano tikslas išmokti daryti realiai stiprius smūgius, o ne padėti partneriui pajusti nepilną mano smūgių jėgą. Tai ir metodikos eina kitos...