0 narių ir 2 Svečiai žiūri šią temą.
Kiek tokiu boksininku geruciu yra aprasomu delfi ar kitur.
Dėl to sikchai ir nekentė jo taip
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba PrisijungtiAš ,,Žvaigždžių karuose" būtent ir neišprusęs. O sikchams perduosiu, kad ant jų stumi, anys tave čakramais užmėtys. Rimta chebra
Man nepatinka visokie MMA,muay thay ir t.t As paklausau rytu muzikos,paskaitau kinu išminties.. Ir šiaip mėgstu persiimti su draugais,o man boksai ir visokie kelia agresija,negaliu žiurėti. Gal klausimo jus nesuprantat,kad perfrazuojat kitaip,jai būčiau agresyvus,gal taip skambėtu : Kaip duoti į dantis stipriai? arba kaip iš alkūnes gerai užtaikyti.. Nuo kada boksas nekelia agresijos ? Kiek tokiu boksininku geruciu yra aprasomu delfi ar kitur.
Anie visur su kardais eina, jiems taip Dievas liepė.
Na, kai kurie dėdės šitam forume kaip ir turi teisę taisyt, toks anų darbas. Alkūnės pilnai smūgio metu negalima ištiesinėt, nes prisidirbsi. O šiaip tai keistas tu žmogus, NePrabai. Nori kažkokį smūgį išmokt, kuriam velniui- neaišku... Vien išmokimas rankas mėtyt nieko neduoda iš praktinės pusės, o jei nori kažko praktiško-teks eit mokytis pas profus. Motyvaciniai filmukai tam ir skirti, kad žmonės eitų į salę, pas trenerius. Savarankiškai tik iliuzijų prisikursi ir kokį alkūnės uždegimą
Žinau visur yra technika nuo štangos spaudimo iki ura mawashi geri ,BET mano tikslas nėra išmokti muštis ,o tik pasimokyti savarankiškai technikos..Jai draugui į krutine trenkdamas jis pajaučia stumima arba išeini su rimtais vyrais persiimti draugiškai ar į presa ar krutine užmeti ,o jiems lyg stumimas būtų tai nežinau.. Nors štangistai pablūsta ir yra agresyvus ,bet nevisi. Ateini pasportuoji ir eini pabėgioti gryžes raumenys pratempti ir guli ant pečiaus