Pagrindines diskusijos > Treniruotės
Smugis
stripulis:
Jei kam reikia ką išverst, aš galiu :oops:
Saxum:
Jūs neturite teisės matyti nuorodas.
Registruotis arba PrisijungtiJei kam reikia ką išverst, aš galiu :oops:
--- Baigti citatą ---
Prisiprašei :D Dabar tik suderinsim autorystes :punch:
stripulis:
Registruotis arba PrisijungtiPrisiprašei :D Dabar tik suderinsim autorystes :punch:
--- Baigti citatą ---
Aha, susiderinkit ten - nusikaltimai prieš autorinę teisę laisvalaikiu nėr mano mėgstami :-]
Ruta:
Gal galite paaiškinti kai ką iš to straipsnio?
Ten rašo, kad atliekant smūgį reikia pasisukt. Kaip pasisukt? Ar čia tokia situacija, kad priešininkas puola iš šono, tada ir reikia į jį atsisukt? Jei aš stoviu tiesiai, tai man sukt tik korpusą, o kojų nesukt, bet kaip tada permest svorį ant priekinės kojos? Tarkim, stoviu tiesiai, pasisuku į dešinę, svoris ant priekinės dešinės kojos ir su kuria ranka smūgiuot? Su dešine ar ne?
Lonsas:
Registruotis arba PrisijungtiGal galite paaiškinti kai ką iš to straipsnio?
Ten rašo, kad atliekant smūgį reikia pasisukt. Kaip pasisukt? Ar čia tokia situacija, kad priešininkas puola iš šono, tada ir reikia į jį atsisukt? Jei aš stoviu tiesiai, tai man sukt tik korpusą, o kojų nesukt, bet kaip tada permest svorį ant priekinės kojos? Tarkim, stoviu tiesiai, pasisuku į dešinę, svoris ant priekinės dešinės kojos ir su kuria ranka smūgiuot? Su dešine ar ne?
--- Baigti citatą ---
vava, per ta wing chuna ir nesupranti :D nu jei boxo pozicijoj stovi tai biski sukies :) paziurek pirma boxininku stovesena :)
Navigacija
[0] Žinučių sąrašas
Eiti į pilną versiją