0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.
o kaip cia idomiai vis delto smugiai netgi atminty isiraso na i kyokushin einu 1 arba du kartus savaitej, ir 1 karta per dvi savaites nueinu i savigyna, tai tikiuosi neissitrins tie smugiai
na as stengiuos 2 kart per savaite i kovos menus, o dar 2 kartus i stangine nueinu, bet kartais gaunasi bendrai 3 treniruotes, nes nesu prisirises prie treniruociu, sportuoju savo malonumui
Nieko naujo aišku nepasakysiu bet yra labai fainas testukas smūgio greičiui ir koncentracijai išbandyt - gesinti degančią žvakę. Jaunimui, kas nebandes siulau išmėgint, visai įdomus užsiėmimas laisvalaikiu.
Čia dar reikia, kokios žvakės, bo tos tabletės labai greit gęsta
Norėjau bendrą tokį klausimą: pradėjau kasdien dirbti su makiwara namie, winčiūnišku wallbag, apšylu prieš tai gerai riešus, bet galvoju, ar jiems labai nekenkia? Gal kas pakonsultuotumėte, kiek maždaug procentų jėgos reikėtų įdėti smūgiuojant?
Idomu pasidare ar kai bokse su letenom dirba, tai pasakoma pvz. kelis kart smugiuot reiks, ar savo nuoziura reik, kai pakelia ten jas turi suspet sureguot ir suduot?
Sveiki, esu naujokas. Tikiuos pataikiau į tinkamą temą Norėčiau sužinot ką reikėtų namie daryt turint bokso maišą ta prasme kokius pratimus ar kombinacijas atlikinėt, kad kiek įmanoma geriau išlavint smūgį, kad jis būtų kuo taiklesnis, stipresnis ir pan., nes kažkaip nesinori jo "belekaip" trankyt... Šiaip esu sportuojantis, sportuoju savo svoriu jau kažkur apie 2 metus, jėgos jau kažkiek turiu. Tai va norėčiau sulaukt patarimų kaip kuo geriau išnaudot maišo galimybes Ir sorry jei durnas klausimas, nes šitoj srity aš nelabai gaudaus
Pirma nueik pas treneri, kad ismoktum taisyklingai smugiuot, tik tada pradek dirbt individualiai.