AutoriusTema: Gal turit kokių patarimų dėl savigynos labai smulkaus sudėjimo bičui?  (Skaityti 21967 kartai)

0 narių ir 1 Svečias žiūri šią temą.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2011
  • Žinutės: 2042
  • Amžius: 40
  • Vieta: Vilnius
  • Šalis: lt
  • Lytis: Vyras
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
Re: Gal turit kokių patarimų dėl savigynos labai smulkaus sudėjimo bičui?
« Atsakyti #60 įjungtas: 2012 Bir 23, 18:33:39 pm »
Niat Nam. Aš labiau į kovinę sritį linkęs, bet nespjaunu ir į sveikatingumą. Akrobatikos pradmenys. Varžybose mielai dalyvaujam, nors ruošiu daugiau be taisyklių situacijoms. Šiaip grupė draugiška, vieni kitus už ausų aukštyn tempia. Šiais metais po respublikinių turim 3 pirmas, 2 antras ir 1 trečią vietą, o tai yra nuoširdaus komandinio darbo rezultatas. Štai kokie mes faini. :D
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs Blitz

• 9 kyu
  • *
  • Registracijos data: Bir 2012
  • Žinutės: 16
  • Vieta: Lietuva
  • Šalis: 00

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #61 įjungtas: 2012 Bir 23, 20:55:55 pm »
Jūs neturite teisės matyti nuorodas. Registruotis arba Prisijungti
Nepasakyciau kad smulkaus sudejimo esi tokiu duomenu, :D Del svorio metimo, tai gali ir kacialken eit pradziai jei labai trugdo tai, o del apsigynimo, tai kaip jau daug kur sakyta, pradek tesiog treniruotes lankyt ir igysi pasitikejimo. ;-)
Na žinok nesijaučiu stambus, tik tie papildomi kilai visa svori ir priduoda jaučiu :D Šiaip man reikia svorį augint, o ne mest, nes jeigu nueisi kur perdžiūvęs, tai jaučiu ne kažka bus :D

Kadangi nesigėdydamas forume sau naujokus verbuoju, tai, jeigu Vilniuj gyveni, gali ateit pas mane treniruotis. Reikia šviežesnių žmonių, tad jei nebijai kontakto ir disciplinos, maloniai prašom.
Na ne vilnietis aš, bet turėsiu raumeny, jei važiuosiu kada nors darbo reikalais, ar panašiai. Būtų įdomų kažką pamatyti  :-)

Va dabar dar viena problema  :-( Turiu nemaža trumparegystę, o čia pasiskaičiau, kad negalima net į štanginę eiti, nes jeigu krūvis per didelis galima akims pakenkti, o su lankymais kažkokio, tai bokso, ar dar kažko irgi nežinau, kaip bus. Gal kas nors lankot ką nors su akiniais, nes mano lęšiai turbūt brangiai kainuotų, o sporto mest tikrai nenoriu, nes savijauta žymiai geresnė.

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #62 įjungtas: 2012 Bir 24, 10:53:16 am »
Mano mielas drauge, štai aš jau daugiau negu 16 metų kovos menuose. O nuo antros klasės- su akiniais. Neatsimenu, koks ten minusas, bet be akinių nelabai ką matau. Bet kažkaip ir varžybose savu laiku sudalyvaudavau. Prieš kovą gerai įsimindavau priešininką, o paskui mušdavaus iš atminties :kikena: Jei rimtai, tai akiniai nemaišo, o dėl pavojaus-tinklainė betkam gali atšokt, jei įsirėžęs, akis išvertęs kelsi tau perdidelį svorį. Persistengt tiesiog negalima.
,,Kario kelias siūlo naują gyvenimą, kuris turi būti visiškai kitoks. Negalima į jį perkelti senų bjaurių įpročių. Mes renkamės tik kartą. Pasirinkimas toks: ar tampame kariais, ar būname paprasti žmonės. Kitokio pasirinkimo šioje žemėje nėra."
Carlos Castaneda

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #63 įjungtas: 2012 Bir 26, 12:52:13 pm »
Mano mielas drauge, štai aš jau daugiau negu 16 metų kovos menuose. O nuo antros klasės- su akiniais. Neatsimenu, koks ten minusas, bet be akinių nelabai ką matau. Bet kažkaip ir varžybose savu laiku sudalyvaudavau. Prieš kovą gerai įsimindavau priešininką, o paskui mušdavaus iš atminties :kikena: Jei rimtai, tai akiniai nemaišo, o dėl pavojaus-tinklainė betkam gali atšokt, jei įsirėžęs, akis išvertęs kelsi tau perdidelį svorį. Persistengt tiesiog negalima.
Jei nematai svarbiausia atsilaikyt porą pirmų minučių, paskui galima mušt pagal prakaito kvapą  :kikena:
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs smulkus

• 10 kyu
  • *
  • Žinutės: 8

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #64 įjungtas: 2012 Bir 27, 19:28:07 pm »
Sveiki forumiečiai. Prašau padėkit dėl savigynos. Neturiu kas man galetu patart del savigynos kovos meno, dėl to nusprendžiau kreiptis i jūs forumiečius, gal kas ka patars man dėl šito reikalo  :help:
Tai va, norėčiau paklaust jūsų koks kovos menas padėtu efektyviai apsigynti nuo boksiniku, muay thaistu ir fiziskai stipresnių,didesniu agresioriu :icon_bat:. Pats esu labai smulkus, sveriu 63 kg ,ūgis 178 cm, 22 metai. Fiziskai nesu labai stiprus, greičiu irgi nepasizymiu, nu del begimo gal klystu kai reikia bėgu greit. Gyvenimas ne toks gražus ir geras kaip norėtusi, todėl norių gyvenime išmokt pastovėt už savę. Būčiau labai dėkingas, jai kas atsilieptu. :respect:

Portalo FightClub.lt diskusijų forumas

« Atsakyti #64 įjungtas: 2012 Bir 27, 19:28:07 pm »

Atsijungęs Nialas

• Shodan (1 dan)
  • *
  • Registracijos data: Bir 2006
  • Žinutės: 1146
  • Amžius: 36

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #65 įjungtas: 2012 Bir 27, 19:47:17 pm »
Kovos menas čia nepadės...

Atsijungęs siamas

• Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Kov 2008
  • Žinutės: 1799
  • Amžius: 61
  • Vieta: Kaunas
  • Šalis: is

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #66 įjungtas: 2012 Bir 27, 20:06:54 pm »
kaip sakė Usainas Boltas- greičiausiai aš bėgu tada kai įsivaizduoju kad manę vejasi boksininksi , muaytaicai ir kiti fiziškai stipresni agresoriai  :kikena:
Nėra šventojo be praeities ir nėra nusidėjėlio be ateities

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *
  • Registracijos data: Spa 2008
  • Žinutės: 4249
  • Amžius: 50

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #67 įjungtas: 2012 Bir 27, 20:10:56 pm »
Sveiki forumiečiai. Prašau padėkit dėl savigynos. Neturiu kas man galetu patart del savigynos kovos meno, dėl to nusprendžiau kreiptis i jūs forumiečius, gal kas ka patars man dėl šito reikalo  :help:
Tai va, norėčiau paklaust jūsų koks kovos menas padėtu efektyviai apsigynti nuo boksiniku, muay thaistu ir fiziskai stipresnių,didesniu agresioriu :icon_bat:. Pats esu labai smulkus, sveriu 63 kg ,ūgis 178 cm, 22 metai. Fiziskai nesu labai stiprus, greičiu irgi nepasizymiu, nu del begimo gal klystu kai reikia bėgu greit. Gyvenimas ne toks gražus ir geras kaip norėtusi, todėl norių gyvenime išmokt pastovėt už savę. Būčiau labai dėkingas, jai kas atsilieptu. :respect:

Teoriškai turėtų padėti vinčiūnas (WT, WC ar VT). Bet realiai, kaip pasiseks. Boksininkui geriausiai sekasi prieš boksininką, taicui prieš taicą...

P.S. ir kuom blogai tamstos temai čia??????????????
« Paskutinis taisymas: 2012 Bir 27, 20:13:30 pm nuo EzysGazuotas »
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

Atsijungęs smulkus

• 10 kyu
  • *
  • Žinutės: 8

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #68 įjungtas: 2012 Bir 27, 20:22:35 pm »
O Aikido veiksmingas būtų prieš boksa?

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #69 įjungtas: 2012 Bir 27, 20:33:15 pm »

Jei pavyks pagauti tiesų ar kablį ir nuvesti, tai bus veiksminga (manau kelių procentų tikimybė, kuri kils su metų skaičiumi). Ne vienoje rusiškoje laidoje buvo įvardinta, kad vinčiūnas efektyvus prieš boksą, bet yra nedidelis niuansas. Tie sakytojai turi didelį kovos žinių bagažą už nugaros...
Yra tipų, kurie su panieka mini laikus, kai buvusi viena tiesa. Dabar, atseit, tiesų daug ir kiekvienas galįs savo tiesą įrodinėt. Betgi žiūrėdami į kvailį, įrodinėjantį savo tiesą, mes neįrodinėjam sau, kad jis protingas. Vadinasi tiesa yra viena ir jos nereikia įrodinėt. J.Erlickas

« Atsakyti #69 įjungtas: 2012 Bir 27, 20:33:15 pm »

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #70 įjungtas: 2012 Bir 27, 22:02:13 pm »
Dar vienas potencialus naujokas :kikena: jeigu gyveni sostinėj, tai be kalbų eini pas mane. Atsidarė vasaros sezonas miškuose.  :kikena: Turim rąstų, letenų, visokio gero inventoriaus. Daug dirbsim ant bfp, kovosim, be ginklų su ginklais, mėtysim peilius taikinin ir apturėsma kitokių linksmybių. Kas ištvers vasarą, pasikels levelį. Ežys labai laukiamas ir Denis. Ir šiaip, kas nori prisijungt :friends:
Carlos Castaneda

Atsijungęs EzysGazuotas

• Administratorius
  • Nanadan (7 dan)
  • *

• Aktyvumas per savaitę
    0%
    • Wing Tsun
« Atsakyti #71 įjungtas: 2012 Bir 27, 22:08:30 pm »
Dar vienas potencialus naujokas :kikena: jeigu gyveni sostinėj, tai be kalbų eini pas mane. Atsidarė vasaros sezonas miškuose.  :kikena: Turim rąstų, letenų, visokio gero inventoriaus. Daug dirbsim ant bfp, kovosim, be ginklų su ginklais, mėtysim peilius taikinin ir apturėsma kitokių linksmybių. Kas ištvers vasarą, pasikels levelį. Ežys labai laukiamas ir Denis. Ir šiaip, kas nori prisijungt :friends:

Ogo, mielai. Tik ne visa jėga, bo ta ranka vis nepraeina  :-(

Atsijungęs arimanas

• VIP narys
  • Sandan (3 dan)
  • *
  • cogito, ergo sum

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #72 įjungtas: 2012 Bir 28, 00:14:19 am »
Ogo, mielai. Tik ne visa jėga, bo ta ranka vis nepraeina  :-(
Tai mes, seniai, galėsim atskirai dirbt, jaunimas tegu plėšosi.
Carlos Castaneda

Atsijungęs Skeptikas

• Globalus Moderatorius
  • Rokudan (6 dan)
  • *
  • Registracijos data: Geg 2005
  • Žinutės: 3673
  • Amžius: 47
  • Vieta: Klaipėda

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #73 įjungtas: 2012 Lie 01, 10:46:32 am »

Tavo atveju, veiksmingiasia yra visais įmanomais būdais vengti tiesioginės kovos. Su taburete iš už kampo labai efektyvu. Bėgioti žiauriai efektyvu.

Dar efektyvu yra įvairiausi ginklai (sulygina šansus), tačiau ilgam sodina....
Jus užmuštų tai, kas daro mane stipresniu.

Atsijungęs Rolis

• Auksinis VIP narys
  • Nidan (2 dan)
  • *
  • Registracijos data: Vas 2006
  • Žinutės: 1593
  • Amžius: 53
  • Vieta: kns

• Aktyvumas per savaitę
    0%
« Atsakyti #74 įjungtas: 2012 Lie 15, 22:36:37 pm »
Visi kovos menai geri ir efektyvūs tik juos įvaldžius. Vienas gali girti savo kultivuojamą meną iš patriotizmo, kitas kritikuoti kažkokį kovos stilių dėl žinių trūkumo, bet susitikus dviems priešininkams laimi vienas ir tai kovotojų, o ne stilių kova.
įtempk presą

« Atsakyti #74 įjungtas: 2012 Lie 15, 22:36:37 pm »