Nepasakyciau kad smulkaus sudejimo esi tokiu duomenu,
Del svorio metimo, tai gali ir kacialken eit pradziai jei labai trugdo tai, o del apsigynimo, tai kaip jau daug kur sakyta, pradek tesiog treniruotes lankyt ir igysi pasitikejimo. 
Na žinok nesijaučiu stambus, tik tie papildomi kilai visa svori ir priduoda jaučiu

Šiaip man reikia svorį augint, o ne mest, nes jeigu nueisi kur perdžiūvęs, tai jaučiu ne kažka bus

Kadangi nesigėdydamas forume sau naujokus verbuoju, tai, jeigu Vilniuj gyveni, gali ateit pas mane treniruotis. Reikia šviežesnių žmonių, tad jei nebijai kontakto ir disciplinos, maloniai prašom.
Na ne vilnietis aš, bet turėsiu raumeny, jei važiuosiu kada nors darbo reikalais, ar panašiai. Būtų įdomų kažką pamatyti

Va dabar dar viena problema

Turiu nemaža trumparegystę, o čia pasiskaičiau, kad negalima net į štanginę eiti, nes jeigu krūvis per didelis galima akims pakenkti, o su lankymais kažkokio, tai bokso, ar dar kažko irgi nežinau, kaip bus. Gal kas nors lankot ką nors su akiniais, nes mano lęšiai turbūt brangiai kainuotų, o sporto mest tikrai nenoriu, nes savijauta žymiai geresnė.