Kiek žmonių tiek nuomonių

Dėkui už visas varpines, nė viena nemaišo.
Tai taip ir nesuprantu taves tuomet. Kompleksuoji dėl jėgos trūkumo, o jos nenori lavinti. Tuomet nekompleksuok. Arba lavink.
Vienas pažįstamas štangistas panašaus į tavo ūgio, tai kur gyvenau, visame rajone vienas kiečiausių buvo

O tavo prioritetas turi būti greitis ir tikslumas
Tokio sudėjimo žmogus visuomet bus greitesnis už tokio sudėjimo, kaip aš. O jei dar būsi techniškas, nekils tokių klausimų, ką čia dabar daryti, kad esu silpnas
Tikrai 
Matai, aš ir norėjau paklaust dėl tos jėgos ir vikrumo santykio. Jeigu daugiau jėgos įgyčiau, gal dingtų tas vikrumas. Bet turbūt balansas visada įmanomas.
Kiekvienas patarinėsim iš savo varpinių, kad ten geriausiai, o ten nebaisiai, nes esi "mažas ir lengvas"..
Atsigulk ir pagalvok - kuo tu pranašesnis už kitus ir suprasi, kad nėra jau taip visiškai blogai..
Tobulink greitį, smūgį, nes vėliau nori ar nenori - priaugsi tos masės (mes su Saxum galim parodyt savo nuotraukas prieš kelis metus
). Va tada šiandieninės treniruotės ir pravers. Būsi stambus ir greitas.
Kita vertus neaišku ko pats nori - gal tave traukia "giliau" pažint kovos meną ir lieti prakaitą nelabai ir norisi..
Pala, tai aš ir nesakau, kad labai blogai viskas. Tiesiog trūkumai yra trūkumai, reikia priimti ir išnaudoti, kiek įmanoma.
O dėl to ,,giliau" tai nesurpatau tavęs visiškai. Kaip tas gylis be prakaito?
P.s. Tu stebiesi, naujokus moko ne žilagalvis meistras, o pažengę mokiniai, tai galiu pasakyt - joks meistras (rizikuodamas savo mokyklos įvaizdžiu) neduos bet kam vesti savo mokykloje treniruočių. Tik po ilgų stebėjimo metų mokinys pribręsta mokyti kitus - o dauguma taip ir nepribręsta. Todėl tavo būkštavimai šitoj vietoj - nepagrįsti.
Gal ir taip, aš norėjau tik pasakyti, kad čia Japonijoj nebūtinai visada geriau ir įspūdingiau nei Lietuvoj. Na, o arčiausiame dojo tai moko bet kas iš vyresniųjų, ir tie, kurie labai pažengę, ir kur vidutiniškai. Jie ten smūgį pataiso, pataria. Nėra kažkokie išrinktieji. Tik aš dar ne toks meistras, kad man būtų per žemas lygis, tai gal neverta labai galvoti apie tai, čia daugiau tarp kitko buvo.
Beje, man toks įspūdis iš kitų forumų įrašų ir niko, kad esi Ninjutsu užsiminėjęs. Aš, kaip pats lankęs ir dar stovykloj buvęs, dabar menu, kad sensėjus asmeniškai mokydavo kada ne kada, dažniausiai kas nors iš vyresniųjų prižiūrėdavo. Savaime dar nieko blogo.
Beje, o aš rimtai sudarau įspūdį, kad treniruotis tingiu ir tik atsisėdęs parinuosi?

Kažkaip iš atsakymų išplaukė toks padūmojimas...
Jei rimtai, tai yra ir vieno, ir kito, bet ne tiek jau daug. Ir ryžto kažką daryt netrūksta, greičiau norisi apgalvot prieš darant. Todėl ir susiradau šitą forumą.